Fotografen

Jag arbetar sedan år 2000 som IT-jurist i Stockholm, främst med domännamnstvister, upphovsrätt, varumärken på internet, avtal, IP due diligence och liknande.

Jag har ett intresse för foto och driver därför en enskild firma vid sidan om juridiken för fotograferandet. Jag har ingen fotoutbildning alls men testar mig fram och tycker att det är roligt. Min andra hemsida heter fotografier.se.

Utrustningen
Använder mig främst av Canon 1D Mark IIN samt blixtar från Elinchrom. Har batteriaggregat och kan ta med mig blixtar till locations som saknar tillgång till eluttag när det behövs.

Priser
Jag innehar F-skattsedel så att staten ska kunna ta våra pengar. Kontakta mig för offert om Du behöver bilder till reklam eller något liknande. Ibland kan det dock vara ont om tid för modellfotografering pga mitt vanliga arbete som slukar den mesta tiden.

 
TFP

Betalda uppdrag har naturligtvis företräde men jag gör ibland TFP om jag tycker att en modell passar till någon idé jag har. Är du intresserad av TFP kan du maila tre bilder på dig själv till tfp (at) fotografier.se. Uppge namn, ålder, ort, mail samt telefonnummer. Om ditt utseende skulle passa till någon idé framöver hör jag av mig. Hinner tyvärr inte svara på alla mail även om jag ibland försöker.

Upphovsrätten
Samtliga fotografier på modellsidan.se är tagna av
Johan Sjöbeck. Alla bilderna har skydd enligt lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.

Vid otillåten användning kommer maximal fakturering att ske enligt BLF's gällande prislista.

Ha en bra dag! :-)

Johan Sjöbeckmodellsidan.se | album 1 | album 2| information | kontakt | English